Työllistämme Suomea -merkit liiton jäsenten käyttöön

Graafinen Teollisuus ry on julkaissut suomalaista painotuotetta tukevat Työllistämme Suomea -merkit, jotka ovat kaikkien liiton jäsenten vapaassa käytössä omassa markkinoinnissa ja kaikissa Suomessa painetuissa painotuotteissa. Merkin nähdessään painotuotteen loppukäyttäjä voi vakuuttua siitä, että painotuote on Suomessa painettu, painoyritys työllistää suomalaisia ja yritys maksaa veronsa Suomeen.

Työllistämme Suomea -merkit ovat paitsi mahdollisuus tuoda painotuotteen kotimaisuutta näkyväksi, myös kiittää kotimaisia painotuotteita tilaavia asiakkaita osallistumisesta koko yhteiskunnan elinvoimaisuuden tukemiseen, mikä on korona-ajan jälkeen erityisen tärkeää. Uskomme, että myös painojen asiakkaat ovat kiinnostuneita tekemään vastuullisen valintansa näkyväksi haluamalla Työllistämme Suomea -merkin painotuotteensa liepeeseen.

Merkkejä on kaksi erilaista ja ne molemmat julkaistaan sekä suomen- että ruotsinkielisinä.

Lue lisää jäsenpalvelusta! Sieltä pääset myös lataamaan merkkipaketin käyttöösi. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia jäsenpalveluun, saat ne rekisteröitymällä käyttäjäksi.

Nyt porukalla merkit näkymään!