GT:n matka Drupa-messuille

Drupa-messut pidetään 28.5.–7.6.2024 Saksan Düsseldorfissa, ja liitto järjestää tuttuun tapaan messuille sopuhintaisen matkan, jolle jäsenillä on etusija. Matkaan osallistuvilla on mahdollisuus osallistua ryhmävierailuihin yhteistyöjäsenten osastoilla suomenkielisten edustajien vieraina. HUOM: Matka on loppuunmyyty.

Drupa-messut pidetään 28.5.–7.6.2024 Saksan Düsseldorfissa, ja liitto järjestää tuttuun tapaan messuille sopuhintaisen matkan, jolle jäsenillä on etusija. Ei-jäsenet voivat myös ilmoittautua mukaan – vahvistamme heidän osallistumisensa myöhemmin. Matkaan osallistuvilla on mahdollisuus osallistua ryhmävierailuihin yhteistyöjäsenten osastoilla suomenkielisten edustajien vieraina.

Lentoaikataulu

Lennämme suorilla Finnairin reittilennoilla turistiluokassa. Hintaan sisältyy yksi 23 kg painoinen matkatavara ruumaan / henkilö.

Ma 3.6.2024  Helsinki–Düsseldorf  9.40–11.10
Ke 5.6.2024  Düsseldorf–Helsinki  18.45–22.10

Hotelli

NH Dusseldorf City****
Kölner Street 186,188, 40277 DÜSSELDORF

Hotelli sijaitsee Düsseldorfin keskustassa, ja siitä on loistavat kulkuyhteydet messukeskukseen yhdellä raitiovaunulla. Hotellissa on ravintola, joka tarjoaa kansainvälistä ruokaa sekä viinejä ja on auki myöhäiseen iltaan. Kaikissa huoneissa on hotellin perusmukavuudet.

Hinta

Matkan alustava normaali jäsenhinta on 2 hengen huoneessa n. 1100 € ja 1 hengen huoneessa n. 1500 €. Ei-jäsenten alustavat hinnat ovat 2 hengen huoneessa n. 1400 € ja 1 hengen huoneessa n. 1800 €. 

Liiton hallitus on päättänyt myöntää alle 20 henkilön jäsenyrityksistä lähteville KTT-rahastosta 200 €:n avustuksen normaalihinnasta korkeintaan 2 henkilölle /yritys. Heille alustava hinta 2 hengen huoneessa on siis n.900 € ja 1 hengen huoneessa n. 1200 €.

Hinnat päivittyvät vielä, kun ryhmän koko ja mahdollisten lisäavustusten määrät varmistuvat (8.2. Media-alan tutkimussäätiön matka-avustus kaikille matkaan osallistuville).

Ilmoittautuminen

Paikkoja matkalle on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitova. Pyrimme myös lisäämään paikkoja tarpeen mukaan.

Yhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanimme matkalla on Ricoh Finland Oy.

Matkapaketin hintaan sisältyy lisäksi
  • kuljetus messuilta hotellille tulopäivänä
  • aamiainen hotellissa päivittäin
  • vapaaehtoinen yhteisohjelma messuilla
  • yhteiskumppaneiden järjestämä lounas- ja iltaohjelma
  • lentokenttäverot, matkustajamaksut, lipunkirjoitusmaksut ja marginaalivero
Matkapaketin hintaan ei sisälly
  • messulippua (ennakkoon 1 päivän lippu 60 €, 3 päivän lippu 165 €)
Passi ja henkilöpaperit

Matkalle tarvitaan joko voimassa oleva passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty kuvallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme mukaanotettavaksi passia.

HUOM! Matkavakuutus

Suosittelemme henkilökohtaisen matkavakuutuksen ottamista matkalle, koska tilausmatkaa koskevien peruutusehtojen mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairaustapaukset) peruutusturva on haettava vakuutuksesta. Kannattaa tarkistaa myös mm. kotivakuutuksen sisältö ennen erillisen matkavakuutuksen ottamista ja että siinä on myös peruutusturvaosa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Saarikoski Travels Oy

Ohjelma

Ohjelma messuilla tarkentuu myöhemmin.

Ajankohta

Paikka

Düsseldorf, Saksa

Lisätietoa

HUOM: Ilmoittautuminen on sitova.
MATKA ON LOPPUUNMYYTY!
Annukka Ahopalo, 040 503 1161,

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu