Suvi Oinonen Graafisen Teollisuuden liittojohtajaksi

Yhteiskuntatieteiden maisteri Suvi Oinonen on nimitetty Graafisen Teollisuuden liittojohtajaksi. Hän toimii myös Medialiiton toimialajohtajana graafisen teollisuuden alueella.

Oinonen aloittaa tehtävässä 18.9.2023. Hän siirtyy Graafiseen Teollisuuteen Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:sta, jossa hän on toiminut sidosryhmäasiantuntijana. Aiemmin Oinonen on toiminut pitkään Suomen Kirjailijaliiton toiminnanjohtajana sekä Kopiostossa.

”Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme kokeneen osaajan johtamaan Graafisen Teollisuuden elinkeinopoliittista edunvalvontaa. Haluamme vahvistaa alan yritysten toimintaedellytyksiin vaikuttamista sekä kansallisella että eurooppalaisella tasolla”, Graafisen Teollisuuden hallituksen puheenjohtaja Sauli Vuorinen toteaa.

”Painotuote on kiertotalouden edelläkävijä, ja Graafinen Teollisuus tavoittelee painotoimialan hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. On inspiroivaa päästä mukaan tähän työhön. Liiton toiminta on monipuolista, ja sitä kehitetään yritysten tarpeiden ja toimintaympäristön muutosten mukaan. Odotan innolla yhteistyötä jäsenyritysten ja sidosryhmien kanssa”, toteaa Suvi Oinonen.

Graafinen Teollisuus on graafisen alan tuotannollisten yritysten elinkeinopoliittinen etujärjestö ja Medialiiton jäsenyhdistys. Edunvalvonnan lisäksi liitto pyrkii parantamaan jäsenyritystensä kilpailukykyä, yhteistyötä ja osaamista.

Medialiitto on media-alan ja graafisen teollisuuden yritysten edunvalvontajärjestö ja Elinkeinoelämän keskusliiton jäsen. Liiton toimialueita ovat elinkeinopoliittinen edunvalvonta, työmarkkinaedunvalvonta ja uuden kasvun edistäminen.

Lisätiedot:
Sauli Vuorinen, p. 050 462 4565
Suvi Oinonen, p. 040 5820 999