Ilmainen koulutus mikro- ja yksinyrittäjille

Humanistinen ammattikorkeakoulu HUMAK on käynnistänyt uuden koulutusohjelman luovien alojen mikro- ja yksinyrittäjille. Ohjelman nimi on Volume!, ja se on kohdennettu erityisesti tekstiili-, vaatetus- ja muotialan sekä graafisen alan, visuaalisen suunnittelun sekä mainos- ja markkinointialan yrittäjille. Jotkin opintojaksot saattavat soveltua myös työntekijöiden kouluttamiseen.

Volumesta saat neuvontaa, koulutusta ja verkostoja. Koulutus on maksuton ja tapahtuu pääosin verkossa. Voit itse valita aiheet ja opintokokonaisuuden omien tarpeidesi mukaan ja osallistua silloin, kun sinulle sopii. Opiskeluaikaa on 2 vuotta.

Tarjontaan kuuluu mm. rahoituksen hakemisen, kestävyyden ja vastuullisuuden, talouden, yrittäjyyden, myynnin ja IPR-sisältöjä. Mukana tarjonnassa myös Creven valmennusohjelma.

Ohjelman ilmoittautuminen on nyt auki! Mitään hakuprosessia koulutukseen ei ole. Ilmoittaudu ja varmistat jatkuvan tuen osaamisen kehittämiseksi 2024 loppuun asti.

Volumen rahoittaa Jotpa ja toteuttaa luovien alojen yrityspalvelu Creve (Humak), yhteistyössä mm. Suomen tekstiili ja muoti, Grafia, Yrittäjät, Ornamo, Kuvittajat ja Graafinen Teollisuus.

Lue lisää ja ilmoittaudu